kadeer32 merhaba 3 aylık oğlum var gündüz uyutmamaya çalışıyorum ama olmuyor Gündüz uyuyor akşam saat 8den geceye kadar da uyumuyor tecrübeli anneler lütfen yardım edin 😔
iremceren kadeer32 gündüz uyutmamak çözüm değil vakitli ve ayına uygun sayıda uyutmak önemli, kaç kez kaç dk uyuyor
e_yildiz1 kadeer32 gündüz az uyuduğu için gece uyumuyor olabilir mi bütün uzmanlar eğer bebeğiniz gündüz uykusunu alamıyorsa gece uyumasını engeller diye söylüyor siz ayına göre gündüz uykusuna yatırın birde öyle deneyin bir doktorumuz uyku uykuyu getirir demişti 😇🙏🏻
Seyda211118 kadeer32 benim bebeğim de 2 aylık doğdu doğalı gece hiç uyumuyor sabah 8 de başlıyor uyumaya akşam 11 e kadar uyuyor doktora söyledim gece gunduzü karıştırmış olabilir düzelir zamanla ama gündüz uyuyorsa uyandırma o bı fayda olmaz sana dedi
BebekELO 4 aylık bebişim gubduzde gece de uyuyor şükür tabi 4.ay atağı da etkiliyor ister istemez hem bebejler uyudukca büyürler 😇
TospikOglusum kadeer32 cnm benimde 3ay 4gunluk bebeğim var . akşamları duş aldırıp aynı saatte uyku düzenine alistirabilirsin.gunduzde 3kez 45dakka uyuması cokbdegil az bile bence.bide şuana dikkat ediyorum ben 4.30dan sonra uytmuyrm ozmn 9akadar uyumuş oluyo bebegim
BebekELO TospikOglusum bebekten bebeğe değişiyor canım benimkisi bazen zorluyor genelde sakin uykusu gelince zorlanıyor
BebekELO TospikOglusum inşallah canım keşke herkesinki sakın geçse ama kardeş kardeşe bile benzemiyor ki 😌😇