Nadiye Kızlar yanlış anlamayın ama özellikle dikkat ediyorum anne sütü isteyenler forma yeni katılanlar oluyor ve tek post onu açmış oluyorlar. Kime inanacağımızı şaşırdık. Neler neler duyuyoruz anne sütünü alıp satanı mı dersin poz yapanı mı dersin. Bir taraftan iyilik yapmaya çalışıyoruz sonuçta. bir damlasını bile yeri geliyor hesabını yapıyoruz. Gerçekten ihtiyaç sahibi olanlar yazsın. Buzlukta anne sütüm var Ankarada yaşıyorum isteyen varsa verebilirim. İnsanların vicdanlarıyla oynamayın lütfen. . Üzerine alınan herkese gelsin...
Fazilettt Nadiye keşke Adana'da olsaydın cnm ben alırdım sorunlarım olduğu için emziremiyorum ilaç kullanıyorum iki aylık oğlum var ama böyle düşünceli olmanız ne güzel Allah razı olsun kardeşim
Zeynepeymen Nadiye burda yardıma ihtiyac bebeklere esyalar gonderılmıstı cogu yardımsever annelerımzden fakat onları sattıklarını gördüler insanlar gercktn cok kötüleştiler malesef
Adensu Nadiye süt vermek aslinda amaci cok iyi birsey ama ilerisini düşündüğümde ya sizin sutunuzu icen bebek ile sizin bebeginiz buyudugunde birbirine asik olurlarsa ve süt kardes cikarlarsa orasida var olmaz diyemeyiz aklima takiliuor bu konu
Kaveda Nadiye süt kardeşin dinen önemi çok büyük yaptığınız çok güzel bi davranış ama ileriyi düşününce problem olabilir
Nadiye Fazilettt Adanada gönderebilirim aslında. Ama bozulur mu bilemem. Köpük kutulara buz aküsünü koyarak sütleri gönderebilirim ama gidene kadar çözülme ihtimali var. Yanlış hatırlamıyorsam çözülen sütleri 24saat içerisinde tüketilmesi gerekiyor.
Miri Nadiye çözülen sütler 3 saat dışarı 3 günde dolapta bekleyebilir o yüzden ne kadar sağlıklı olur bilemedim 🤷🏻♀️
Nadiye Adensu en temizi hem cinse vermek😂 valla ben kullanmıyorum sütleri. Çok şükür sütüm de yetiyor. buzlukta zamanı geçecek heba olmasından korkuyorum.
Adensu Nadiye evet ayni cinste olunca sorun olmaz bu zamanda süt kardes olayını sacma bulanda olabilir ama bir gerek var ortada ileride cocuklarimizin kimi sevecegini bilemiyoruz
Sevde123 Hem cinse vermek ama bide şey var ondan sonra doğan kardeşlerde süt kardeş sayılıyor sadece sütü içen değil. Yani en azndn ben öyle biliyorum öyle ders görmüştük kursta