Aysenur2705 Sağlık ocağında ebe rotavirüs aşısını yaparken dil bağı var dedi yaşayan kestiren var mı nasıl oluyor süreç nasıl emzirme nasıl oluyor sonrasında
Seyda211118 Aysenur2705 o kadar basit bir şey ki çocuk cerrahına gidin 2 dakikada kesip kucağınıza veriyor kanı durduğunda hemen emzire biliyorsunuz
BusraG Aysenur2705 5 günlükken kestirdik. Hiçbir şey olmuyor. Ucu eğri bir makas var onunla zarı kesiveriyor. Yemesine, içmesine aynen devam ediyor. 5 dk bekletiler, salarlar. Hemen kestirin, ileride zararı olabilir.
ENA Genetik bir sorun bu. 17 gunlukken hem sunnet hem dil bagi operasyonu gecirdi oğlum. Dil bağı cok kolay kesiliyor canı bile acımaz dedi doktor haklıymış. Yalniz mutlaka cocuk cerrahina gidin.
Edizbeyinannesi Aysenur2705 göğüs ucuyla nasıl emiyor bende aldım ama onu emerken sütüm içine geçmiyor hiç 🤷🏼♀️ Sağıp veriyorum o yüzden
ENA 2prematureannesi valla biz endiselenip doktorumuza neden olur bu dil bağı diye sorduğumuzda, genetik yatkınlıkla alakalı, muhakkak bir tarafın aile geçmişinde vardır demişti. Siz neye dayanarak aksini iddia ediyorsunuz bilemiyorum.
Edizbeyinannesi Aysenur2705 standart demişlerdi bana aslında göğüs ucuma göre çok büyük bendeki alan onu emse bile boş emiyor 🙅🏼♀️ boyutları varmıydı onun
Bulutipek Aysenur2705 benim oglumda da kizimdada var esimde oldugu icin genetik yani .. oglum 3 yasinda ve hix bir sknti yasamadim kobusmasi 1 bucuk yasinda konusmaya basladi ve cok duzgun konusuyor doktor kesmeyi uygun gormedi sadcw dilini disari tam cikaramiyor dondurma yerken zorlaniyor 😁
Edizbeyinannesi Aysenur2705 weeli birşeydi galiba atmıştım kabını ama bildiğiniz parmağım kadar var ucu
2prematureannesi ENA aksini idda etmedim canım genetiksel biseyse olabilir doğrudur ben genetiksel değil diye biliyordum demekki yanlış biliyormusum bende sayende bilgilenmis oldum teşekkür ederim ☺️