Miray07 Kızlar merhaba kızım uyku anında ufacık sese sıçrıyor napilabilir çok huzursuz oluyorum üzülüyorum harekt etmek istemiyorum uyudugu zaman
CigdeminMevasi Miray07 bnm kızımda öyle evde parmak ucunda yürüyoruz resmen son bir haftadr kundak yapıyorm ilk zamnlar kabul etmemişti ama şmdi yapmasam uyumuyor oda rahatladı sanırm sürekli bölünmüyor uykusu
Nihal06 Sonrasında bu alışkanlıktan vazgecirmekte zor oluyo ama beyaz ses var onu deneyin etraftaki ses fazla etkilemiyo bizim ev kalabalık 2 abi var ve koşturmaca hali evde onların sesini daha az Ali’yi beyaz sesle
bsraydmr Bebeklerde sıçramayı normal demişti doktor korkulacak bir şey yok canım bol bol oku şifa olsun inşallah çocukların dilinden anlamak gerçekten zor biz de yaşıyoruz aynı şeyleri daha 17 günlük bebeğim
Ada_Deniz Benim kızımda sıçrardı korkardı ağlardı hatta en ufak sese… Şimdi 5 aylık yine var ama eskisi kadar değil şimdilerde de uykusunda ağlıyor bazen uzuyor bu süreç uyandırmak zorundan kalıyorm 😔sürekli dua okuyun kızlr ben öyle yapıorm