Bebus Merhaba kızlar 2buçuk ay önce doğum yaptım normal doğum gebelikte 25 kilo almıştım 15i gitmişti sonra tekrar aldım . Korse almak istiyorum öneriniz vaemı deneyipte memnun kaldığınız ?
Hll20 Bebus canm yamuna latex korse ve termal tayt aldm asiri memnunum. Ev isi yaparken bile suyum cıkıyor☺️Tavsiye ederim. İndirimdeyken almstm verdigin parayi hakediyor inan bana. Yeride izmirdw zaten yerli üretim rahatlkla alabilirsin.
Senemmm11 Bebus trendyoldan aldım termal korse diye internete yazdığında siyahlı pembeli cırtlı bi korse güzel yani
Senemmm11 Bebus göbeğimi toparladı sezaryen doğum yaptım sezaryen göbeğini bilen bilir zaten. Baya düzleştirdi karnımı. Gün içinde takıyorum sürekli. Düzenli kullanımda faydası oluyor. Zaten terletiyor baya karnını yağ yakımı sağlıyor
Senemmm11 Bebus hayır olmuyor çok kalın değil. Ben yüksek bel pantolon giydiğim için pantolonumun içinde belli olmuyo tişörtün altından gözükür mü denemedim öyle
Senemmm11 Bebus kilo olarak takip edemiyorum en son 75 kiloydum ama göbeğim düzeldi baya toparlandı gören sezaryen doğum yapmış gibi gözükmüyorsun diyo. Bu da bayağı motive edici oluyor😂
Hll20 Bebus evet biraz pahali malesef. Bende indirimdeyken almştm. Göbekteki can simidi, kum saati kvrmı görüntüsüne dönüsüyor düzenli kullanmda.