Aysglkizilcan Bu biberonu kullanan var mı? Ben yeni aldım henüz elime ulaşmadı. Kullanımı nasıl. Memnun kaldınız mı?
dertlikerkenez Aysglkizilcan 160 ml ve 230 ml alıştırma bardağını kullanıyorum. Çok memnunum. Koku yapmıyor.
Aysglkizilcan ![BoncukAnnesi] (https://ty.gl/2nb7iya4u) ben geniş yeşil olandan aldım ama onun biberon emziğini değiştirsem nasıl yapacam nerden alcam? Hangisi o dediğim biberonunla eşleşiyor anlayamadım.
gokgok Aysglkizilcan ben de yurt dışından gelirken almıştım canım. Kızım hiç kullanmadığı için yedekler de biberonlar da hiç açılmadan kaldı. Lazım olursa haber et satabilirim.
Aysglkizilcan gokgok 6 ay olacak kasım da 6 ay için alıcam ama bulamadım ya hangisi uyar anlamadığım için alamıyorum ki.
Kupraaaaa7777 cnm 6 ay olan hızlı akış ucunu alacaksın bnde önce kolik gaz yapmayan kullandım gazımız kesildi 5 aylıkken geçtim büyük bibereno
gokgok Deletedmom418 canım şişesiyle bir mi istiyorsun. Şişenin üzerindeki ucu mu istiyorsun yoksa ambalajlı olan 3 ay sonrası uçları mı istiyorsun