Huzur10 Bayanlar merhaba 8 aylık bebeğimin gözüne sim gibi birşey yapışmış ufak bi parça dünden beri gözünde ona rahatsızlık vermiyor belli ovma elini gözüne götürme yok ama sorun teşkil eder mi doktora götürmelimiyim kendisi yoksa atar mı 😔😔
Biricik01 Huzur10 sütünüzden mikrop bulaşabilir süt değil de su damlatin bir miktar, banyo yaptırın belki çıkar. Çıkmazsa sağlık ocağına götürün,onlar yardımcı olurlar😊ben en ufak şeyde koşuyorum sağlık ocağına da😃
bakcay4 Huzur10 bizede doktor süt damlatma demlenip soğumuş çay damlatabilirsin demişti çapak içindi gerçi ama belki iyi gelebilir
Huzur10 Biricik01 dün akşam yaptırdım çıkmamış canım 😳 o zaman pazartesiyi beklemeliyim 😔 teşekkür ederim 🌺
[silindi] 1 litre su/bir tatlı kaşığı tuz kaynat soğut Şırıngaya Çek, bebeğinin gözünü yıka mümkün olduğunca Gözüne el değdirmeden.
[silindi] Sdf123- hayır, bir litreye 1 tatlı kaşığı tuzun asidi çok seyrelmiştir bunu hastanede de yaparlar özellikle serumlar hep budur.. Ama tabi sizi ikna etmek değil benim görevim içinize ne siniyor işinize ne geliyorsa onu yapın.. 🎈
Sdf123- [silindi] yok yanlış anladınız eleştirmek için dememiştim normalde göz hassas bi yapıya sahip tuz asitli o yüzden teşekkür ederim
Huzur10 [silindi] çok teşekkür ederim serumlada yapabileceğim söylendi zaten aynı ikiside içerik haklısınız
Huzur10 Hepinizse çok teşekkür ederim doktor müdahalesiyle zorda olsa çıkarıldı bir hafta ilaç kullandık 😔