Yaprak2019 Kızlar 2. Aylık bebeğim var öyle böyle arttırtırdıö sütümü, am örneğin bugün emzirmek yerine sütümü sağdım ve şok oldum sol gögsümden 4 oz çıkarken diğerinden resmen sadece 1 oz çıktı aralarında bu kadar fark olması normal mi ? Nasıl ikisini de eşit konuma getirebiliriz ?
Flamingom Yaprak2019 benimde öyledir hep sol göğüs hep büyük daha cok süt var gibi gelir. Doğumdan beri öyle
Elifim61 Yaprak2019 Bir şey söylim mi benimde sağ göğüsümde 3 saatte bir sağıyorum 4 ölçek çıkıyor diğerinde günde sadece 1 ölçek çıkıyor. Bunu doktora sordum illa ikisindede olacak diye bi şart yok dedi bana. Keşke emseydide uğraşmasaydım böyle.
Nilnil Yaprak2019 cok olanın saat aralıgnı uzun tutun mesela 2 saatte bir sagıyorsanız 3-4 e cıkarın digerni 1 saatte bir sagın ben bu seklde düzellttim ama düzenli en az 2 hafta yapın benm düzeldi hala fark ama ciddi bi fark yok zamanla düzene oturur.
Yaprak2019 Benimki emiyor , uzun zamandir sagmiyordum asi oldu dun gece 6 saat uyuyunca akmis oyle sagdim,emdigi zaman boyle farki gormuyordum gorunce bi an problem mi var dedim. Sag gogsumu daha cok vereyim o zaman👍🏻