[silindi] Guzel anneler bebegim hırlıyor sanki nefes almkta zorlanir gibi doktora gittik cierlerini filan dinledi bi sknti yok burnu tıkalidir dedi burnunda da gorunurde bsey yok nasl gececek bu durum napicam bilmiyorum yardimci olun lutfeen
Kusursuzhata [silindi] 3 aya kadar öyle değişik sesler çıkarıyor kimi zaman düdük gibi ötme sesi gibi zaman at gibi kişneme sesi kimi zaman keçi gibi ses çıkarma 😁 ciğerleri dünyaya adapte olurken böyle yapıyorlarmış anne karnı gibi sulu bir ortamdan kuru bir ortama geldiler telaş yapmayın
Canparcam_ [silindi] Kizim 2 buçuk aylık Benimkide hirliyor. Doktor alerjik yapısı var polenlerden dolayı oluyor. Ciğerlerinde bı sıkıntı yok cam kapı fazla açma dışarı fazla çıkarma dedi. Zaten şuanda geçti canım arada oluyo sanki. Istersen farklı bir doktora daha göster aklında soru işareti kalmasın 🤗
Aysayd [silindi] benim bebeğimde mamada sonra hırlardı 2 aylıkken tamamen kesildi öyle bişryse bitecektir bi kaç aya
Azizeguney [silindi] Siz bir şey göremezseniz de mutlaka vardır özellikle banyo yaptırdıktan sonra burunları çok doluyor ekstra şunuda ekleyim benim de bebeğim de olmuştu hırıltı doktoruna sorduğumuzda çok fazla besleyin balgamı vardır çok beslenince kusup rahatlar dedi
havvaace [silindi] benimde öyleydi canım genzi tıkalıymış doktor fizyolojik damla damlat dedi ve rahatladı çocuk gerçekten