Ozlemcift Kızlar iyi akşamlar.82 günlük bir oğlum var konik ve özel konik bebekler için olan mamayla besleniyor görmediğim doktor kalmadı son çareleri arıyorum artık.Bebek hamaklari gördüm demir olanı ve ahşap olanları mevcut alsam mı kullanışlı olur mu işe yarar mı kararsız kaldım.Kullanan var mı? (Oğlum sallanmadan uyumuyor malesef)😥
Sltnbl2018 Ozlemcift ben 3 aya yakın kullandım bebek hamağını benim oğlumda sallanmadan uyumazdı kullanışlı oluyor ama onun sallantısına alıştığı zaman da başında oturup sallamanız gerekiyor ☺️
Gudigudi Ozlemcift pasa hamak oneririm. Benim oglum da kolikti cok isimize yaradi. Piyasada benzerleri cok. Iki ucunda yuvarlak halkalari var. Ona bi bakin. Markasi pasa.
Rsenaselim Ozlemcift canım benim bebeğimde çok gazlıydı hamak aldık işe yaradı gerçekten yüzüstü yatırıp sallıyodum hemen uykuya geçiyordu şuan 4 aylık olduk gaz sorunumuz bitti çok şükür 3üncü ayın sonunda rahatlıyolar artık
Ozlemcift Sltnbl2018 ya ben ona razıyım sürekli ayakta çocuk sallaninca sancısı geçiyor sanırım.En azından uyur rahat bir sekilde
Ozlemcift Rsenaselim 84 olduk artık geçsin istiyorum genel olarak uslu aslında ama hep sallanmak istiyor hiç derin uyumuyor
Rsenaselim Ozlemcift biraz daha sabır canım emin ol gelip geçiyor hepsi unutuyorsun bile ben artık çıldırmış vaziyete geliyodum inan ama gelip geçti gerçekten zaman lazım onlarda dünyaya alışmaya çalışıyorlar 🙏🏻