ftmyrc Bebeğin gazı için ne gibi bitkisel çaylar içecekler vs vs uyguluyorsunuz annişler neler yapıyorsunuz ??
Aslmra80 ftmyrc bio gaia kullanıyorum artı nurse harveys kullanıyorum kendimde rezene kimyon içiyorum sürekli
Sinem2506 ftmyrc ftmyrc evet yarıyo bende buradaki annelerden duymuştum ama biz aynı zamanda biogaia kullanıyoruz probiyotik
ftmyrc Deletedmom418 san simplex gaz damlası kullandım 2 sefer verdim bebeğime yan etki yaptı korktum gaz damlası değilde daha bitkisel şeyler denemek istiyorum inşallah geçer 🙏🙏
Lalekokulu Kızlar gaz ilacı bebege daha cok gaz oluşumunu destekleyip kendiliğinden cıkartması öğretiyor vermeyin bebeklere lütfen 7.ayda tespit ettik dahada gazlanıyor
ssevval Lalekokulu kesinlikle katılıyorum 2. ayimizzdayiz 1 ay gaz sikintisii cektim. son 1 haftadır gaz damlasini biraktim bebegim cok daha rahat. aglama krizleri bitti resmen
ftmyrc Tugba81irem kusturdu 2 sefer kustu ama öyle süt fazlasını falan atmadı böyle sarı renkte 2 su bardağı kadar kustu ödüm koptu hemen doktoru aradım yan etki yaptığını söyledi verme bi dedi vermedim ve bi daha kusmadı öyle
ftmyrc ssevval ne yapıyorsun peki herhangi bişi içiyo musun ben rezene içiyorum ama herhangi faydası varmı anlayamadım kimyon denedim biraz daha iyi geldi