BusbusveHashas Kızlar merhaba 5.5 aylık oğlumun burnu tıkanıyor galiba içerden ses geliyor nefes alırken. Doktora götürdüm ciğerini sırtını dinledi bir şey yok dedi önemsemedi. Serum sıkıyorum ama akan bir şey de yol burnundan. Sabah iyice tıkanmıştı galiba bir kaç boğazdan öksürük yaptı. Ne yapayım bana bir çözüm yok mu
busrakilic1 BusbusveHashas serum fizyolojik damlatıp aspiratörle çektiniz mi. Ben genelde öyle yapıyorum çıkıyor
Aysukk BusbusveHashas gecende benimkide aynı oldu dr terleyip üşüyordur uyurken dedi sabahları tıkalı oluyor genlde bazende beş onlere sadece sabah öksürügu oluyor xclear damla rahatlatı ve buhar uygula tıkanırsa öksürügü olursa sabah bi tatlı kasıgı prospan içir dedi(doğal öksürük srubu )
Eceemm BusbusveHashas burun aspiratörüyle cekmeyi dene bazen temiz gibi duruyo ama cekince pislik geliyo
ArasAybarsMoM BusbusveHashas bnm bebegiminde oyle hergun temizliyorum once xlear diye bir damla var hergun kullanima uygun onu sıkıyorum sonra burun aspiratoruyle cekiyorum rahatliyo hemen
BusbusveHashas Soğanlı bir şey vardı neydi o soğanı mı kesip karanfil batırıyoduk bulamıyorum işin kötüsü ben de nezle oluyorum galiba
cigkuymak BusbusveHashas canım ben 1 aylıktan itibaren bazen hergün bazen iki günde bir yapıyorum bunu hiç tıkanıklık yaşamadı bebeğim 5 aylık
cigkuymak BusbusveHashas bu doktoru takip ettim hep hiç birşeyde problem yaşamadım çok güzel anlatıyor herşeyi. Sana cvp yazabilmek için üye oldum şimdi 😁burnu tıkalı bebeğe dayanamam
Annebalisi Soğanı kesip üstüne karanfil batırın 7 8 tane baş ucuna koyun , benim bebeğim bikaç ay önce grip olmuştu ve burnu çok tıkanmıştı nefes alamıyodu resmen gece uyanıp ağlıyodu soğan koydum ondan sonra rahat rahat uyudu.
Aybarssna cigkuymak bunu duymuştum ama güvenemedim yanlış yaparım diye falan. Bir sorun olur diye yapmadım. Bir sorun olmuyorsa bende deneyeyim. Çok tıkanıyor bizimde. Bende damla ile yapıyorum aspiratör ile cekiyorum.
BusbusveHashas cigkuymak ya canımsın ❤️❤️ Doğduğundan beri aslında sf sıkıp aspiratörle de çekiyorum ama galiba minnoşum nezle oldu çünkü ses geliyor ama çıkam bir şey yok 😔 gece tıkanıyor resmen beline başına yastık koydum da rahatlıtoe ama adam pırt pırt dönüyor
cigkuymak BusbusveHashas Bebek için çok zor bir durum ben hiç yaşamadım Elhamdülillah ama yeğenlerimden biliyorum. Hiç burun aspiratörü falan da kullanmadım bu yöntem çok etkili ve hemen açıyor.
cigkuymak Aybarssna Hiç korkma 2-3 defa zaten yapınca anlıyorsum nasıl yapman gerektiğini yutarsada problem değil zaten. Ben çok küçükken başladım hiç problem olmadı. Korkmayın sakın videoda çok güzel anlatıyor doktor zaten.
Busra9292 Soğanı kesip baş ucuna koyabilirsiniz bir de yattığı odada ketilla su kaynatın buharı burnuna iyi gelecektir.