LivaLiva 5 ay 10 günlüğüz 10 gün önce kontrolümüz vardı gelişim çok iyi hatta önde bile herşey güzel bi sıkıntı yok dedi doktor ama bebeğim ağlama krizlerine giriyor ve bir haftadır sürekli kullagını cekiyor kafasını tutuyor gözlerini burnunu kaşıyor ben neyi olduğunu anlayamıyorum kucağımda duran çocuk aetık kucakta da durmaz oldu doktoru aradık çocuğunuzda birşey yok turp gibi diyor agrı kesici verin demiş inşallah öyledir tabiki ama ağladıkça bebeğim dayanamıyorum bende ağlıyorum artık ki kesin bir sıkıntısı var diye düşünüyorum 🤔 eşim bi bakın demiş yarın getirin demiş doktor sizce başka bi doktora götüreyim mi aslında doktor eşimin arkadaşı ve çok güvenerek gitmiştim ama bu kadar sakin hiç birşey yok demesi bilmiyorum ben mi abartıyorum .
[silindi] LivaLiva bence haklisiniz biraz umursamaz davraniyor gibi, tamam kontrolde birseyi yoktu ama belki suan bir sorun oldu, allah korusun tabi ama kulagini cekiyorsa kulagi agriyor olabilir siz bence baska doktora da gosterin cok gecmis olsun.
Hira LivaLiva dişi cikabilir canim benim kiziminda oyledi 5 ay 17 gunluktu ilk dişi ciktiginda damaklarini kontrol et
Joipt LivaLiva burada arkadaşlar diş çıkaran bebekleri için,kulaklarını çekiyor ifadesini kullanmışlardı.Diş çıkarıyor olma ihtimali yüksek gibi sanki
Balcocuk2 LivaLiva diş çıkarıyordur kontrol edin kulak çekme saç çekme bunlar diş çıkarma belirtileri benim oğlum da yapıyor eline pırasa sapı taze soğan sapı verin
LivaLiva [silindi] demi ama ya ağlıyorsa bu kadar illaki bana birşey anlatmak istiyordur yavrum ama doktor birşeyi yok diyor
LivaLiva Hira aklıma geldi ama görünürde birşey tok hiç kontrol etmedim 🤦🏻♀️Ya tek diş çıksın da başka bir sorununla son yavrumun
LivaLiva Balcocuk2 görünürde birşey tok ama bir kaç kişiden de duymuştum soğan sapını bi zararı olur diye hiç umursamamıştım ama kuzumun böyle ağlamasındansa yeterki acısı varsa dinsin
[silindi] LivaLiva evet siz takip edip farkli bir doktora da gosterib bence tedbiri elden birakmamak lazim
Balcocuk2 LivaLiva aaa ne zararı Canım dolapta beklesin verin eline soğuk soğuk nasıl kemiriyor havuçta verin birde evde karanfili toz haline getirip içerisine zeytinyağı koyup buzdolabında bekletin gün içerisinde birkaç defa sürün dişlerinin olduğu bölgeye ağrı kesici özelliği var
Nagihanysn LivaLiva çocuğunuz turp gibi ağrı kesici verin..?! Ne demek ya bu ne umursamazlık neyi olduğunu bilmeden ve sağlıklı olduğunu düşündüğü çocuğa neden ağrı kesici verecekmişsiniz başka doktora götürmeniz en mantıklısı
LivaLiva Nagihanysn üstelik fitil demişte ben ağrı kesici verdim çay kaşığıyla ama yavrum uyudu şu an çok ağlıyordu biraz sakinleşti . Ha birde normal bunlar 6. Ayda herşey çok güzel olucak demiş yarın gidicem bakalım napıcak ne diyecek
LivaLiva [bilinmeyen] yaaa inşallah dediğiniz gibi diş çıkartıyordur. Çünkü çok fazla ağlıyor nefes alamayacak duruma geliyor. Bu yüzden kahroluyorum bebeğimin başka birşeyi varsa da bilemediysem diye 😔
Arven10 LivaLiva diş çıkarıyor da olabilir salyası fazlalaştı mı bizimki uykusu geldiğinde gözlerini ovuşturur uyku saati yaklsşırken hemen gözlemleriz gözünü burnunu ovuşturunca uyuturuz kolay uyur siz de bakın belki uykuyu hatırlatıyordur
LivaLiva Arven10 evet önceden uykusu geldiğinde yapardı dediğiniz gibi ama şu sıra sürekli yapıyor uyurken bile yapıyor eliyle kullagını burnunu cekiyor anlayamadım aceba burnunu tıkalı ondan mo rahatsız oluyor diyorum burnu da tıkalı değil 🤷🏼♀️
Arven10 LivaLiva doktor herşey normal dediyse dişten dolayıdır diş çıkarken geniz akıntısı olur o da burnu tıkanıkmış gibi hissedebilir benim kızım da öyle oldu birden 4 dişini çıkardı 🙈😊
Ata0707 LivaLiva merhabalar konuyu açalı çok olmuş ama bu belirtileri puan biz de yaşıyoruz birebir gende sizinkiyle..sonuç ne oldu,diş miymiş yoksa başka bir şey mi????
LivaLiva Ata0707 merhaba diş olabilir dedi ama hala gelmedi dişimiz ağrıyan yerini bilmediği için kulagını tutuyor yada dişler kulağına vuruyor olabilir dedi gelişiminde ya da başka bir sıkıntısı Yok dedi tabi hala devam ediyor huysuzlugumuz içim rahat etmedi başka bir doktora daha gittim oda gelişimi çok iyi bi sıkıntısı Yok dedi umarım öyledir dedim ama eskisi kadar huysuz değiliz şu an 6 buçuk aylık olduk. Ha birde kulaklarının arkasını kontrol edin kurumuş gibi gelmişti bana 2 gün sonra çok şişti kaşıntıdan duramadı yavrum egzama olmuştu sanırım doktorumuz bi krem vermişti ve geçti