Nazlii_can Kızlar herkese merhaba Üç günlük taze anneyim 😅ben size söyle bişey sormak istiyorum benim sütüm önce su gibi geliyordu bıgün beyazladı ve göğüslerim şişti acaba süt yeni mi doldu birde bebeğim göğsümü yavaş emiyor ama mama falan versem biberonla biberonu böyle cokur cokur emiyor acaba süt çıkartamıyor mu emerken offf sitres yapıyorum içimi rahatlatacak bişeyker söyleyin lütfen ☹️
mom0989 Nazlii_can bu ay kilosundan anlarsın canım aç kalsa huysuzlanır. Göğüslerin şiştiyse evet yeni sütlerin inmeye başlamış. Bebeğiniz kaç günlük eğer yeniyse sarıldık olmaması için mama takviyesi 15 gün verebilirsin
_tospikannesi Nazlii_can biberon kolay olur tabi 😊 kontrolünüz ne zaman canım eger olması gereken kiloya gelmişse doyuyordur cene kasları daha tam gelişmediği için yavas emebilir endişe etme
kahvekokusuu Nazlii_can canim goguslerin sistiyse tamamdir mamayi azaltabilirsin sütün geldi demektir masallah☺ama biberon vermeye devam edersen onunla icmesi daha kolay geldigi icin bebek cabuk alışır ve seni emmek istemez benim de 3. Gun gelmisti sütüm ama hata yapip mamaya devam ettim az kalsin memeden kesilecekti ki biraktim mamayi simdi 2 ay 18 günlük gunde 1 kez mamayla devam ediyoruz Rabbim saglikli büyütmeyi nasip etsin🤗
pelinsss Nazlii_can sağarak, masaj yaparak, sıcak duş alarak kanalların açılmasını sağlayın. O zaman dolu dolu gelir inşallah, biberon gerçekten kolaylarına geliyor ilk başlarda yormuyorlar kendilerini.
Nazlii_can mom0989 üç günlük daha kilo verdi biraz kilolu doğdu ama biraz fazla vermiş dedi doktor ondan korktum
Emrsym Nazlii_can Canım benim de öyleydi ilk günlerde nerdeyse 30 dakika bile emiyodu göğsümu ben mama verdim ama almadı çıkarttı geri doktorda kilo alımına iyi dedi şimdi 35 günlük oldu nerdeyse 10 dakika emiyor demek ki kasları gelişti diye düşünüyorum ayrıca benim sütümde ilk başlarda öyle geliyordu kontrole gidince hepsini sorarsın için rahat eder😊
Kubrabazl-80 Nazlii_can aynı biberon ilk gün hastahanede hemşire biberon verdi eve geldik sütüm hmn gelmedi biberon verdik alıştı 15 günlük oldu 2 gündr bni emneye basladı adam akllı biberon verme bence zorlanırsın