gamzece 6 aylık olduk semizotu tattıtmak istiyorum.5aylıkken başladık ek gıdaya.semizotunu nasıl verebilirim fikri olan
Ceyda56 gamzece benim oğlumda 5 aylık oldu neyle bşladınız ek gıdaya ne kadar verdiniz günde kaç öğün
Hayat63 gamzece zaten iler ki aylarda kendisi koparıp koparıp yer benim kızım 10 aylık önüne veriyorum yapraklarını koparıp yiyor çokta hoşuna gidiyor
gamzece Aybarsefeee semizotu ıspanak havuç brokoli hepsini karıştırsam blendırdan geçsem sonra nasıl olur
Dlk45 gamzece Kızım 12 yaşında ay olarak inanın hatırlamıyorum. Ama sade yayla çorbasını 7 aylık oğluma yapıyorum kırık pirinç ile severek yiyiyor. İçine kattığım herşeyi 3 gün kuralına göre önceden verdim.
GoGirl gamzece biz 5 aylikken basladik 6 aylikken semizotunu yogurt corbasi icinde ya da biraz sogan sarımsakla haslayip corba ya da puturlu yiyebiliyorsa o sekilde verebilirsiniz yogurt corbasi ilk baslanan corbalardan bu arada
Deletedmom521 gamzece ben minik minik doğrayıp y zeytinyağında az kavurup üstüne çırpılmış yumurta ekliyodum yanınada yoğurt ama ben 7 aylıkken verdim canım
Woody gamzece Patates kabak ıspanak havuç semizotu Bunlardan seçip seçip içine az bulgur veya pirinç koyup veriyorum ben