nrcnmrt Arkadaşlar bebekteki her mukuslu kaka süt alerjisi mi demek oluyo? Hiçbir zaman bebeğinin kakasında mukus görmeyen anne var mı?
Ipekk nrcnmrt kızımdada oluyordu arada alerjisi yok . Ama mesela amip olduğundada mukusluydu kakası sadece alerji değil başka sebeplerde olablir
ayis nrcnmrt Valla bende tam olarak bilmiyorum bilen arkadaş çıkar inşallah da benim sadece tahmin bence her mukuslu kaka sürekli devam etmiyo süt alerjisi değildir çünkü benim kızım çok nadirde olsa arada bir yapıyo onun dışında kusması yok yüzünde sivilcesi falan yok yani diğer belirtileri yok ama genede bilmiyorum dediğim gibi sadece kendi tahminim söyledim umarım yanlış değildir 😊😊
Janss nrcnmrt Hayır tabii ki . Balgamdan olur,sümükten olur,aşıdan olur,üşütür olur,ek gıdaya yeni başlamıştır bağırsak sistemi düzene girmemiştir ondan olur , mikrobik bir durumdan olur .. Olur da olur mukuslu kakanın birçok nedeni var 🥳
Ays-nn nrcnmrt kanlı ve mukusluysa evet alerji . Ama ara ara mukuslu oluyorsa üşütmüş olabilir yada yediğiniz bişey dokunmuştur vs . Ama kakada kan alerji belirtisi.