Prensesannesi28 Mircan normalde 200e vermeyi düşünüyodum ama paraya ihtiyacım olduğu için 150 ye satıyorum canım yanında dönencemide hediye veriyorum
Mircan Prensesannesi28 bide bu attiginiz resimler sattığımız ürünün mu resmi yoksa ekran fotosu mu aldiniz yirtigin resmini bide ürünün resmini ayrıntılı atarmisiniz
Prensesannesi28 Mircan katlama tam olmuyor ama zaten öyle çok yer kaplamıyor, ve çok kullanışlı, kenarında hafif yırtık dışında çok sağlam o da çok göze batmıyor sadece belirtmek için söylüyorum, internete baby plus ana kucağı yazarsanız özelliklerini görürsünüz 🌸
Prensesannesi28 Mircan benim çektiğim resim evde değilim şuan ama eve gidince ayrıntılı da çekebilirim
Eda3405 Prensesannesi28 canim internetden baktim 800 tl ye kdr var bu modeller 300 den assagi satma bence ihtiyacin varsa yazik olur yani ama ihtiyacin yoksa istenlen fiyata vereblrsin tabii 😊
Prensesannesi28 Eda3405 evet normalde pahalı, kenarında çok hafif yırtığı var dye bu fiyata satıyorum, letgoya da koydum 100 tl ye verebilirmisnz diyenler var üstelik 🙄🙄
Prensesannesi28 Eda3405 bi yandan da kenarda durcağına kızıma ihtiyacını alayım diye uyguna veriyorum 😀
Funda11 Prensesannesi28 çok uyguna satıyorsunuz 250 .300 den asagı satmayın bence bide dönence de hediye veriyorsunuz 🙏