ilknurcelik Sonunda anne babaların sesini duydular. İnşallah çok düşer fiyatlar 🙏🏻 Biz 6 ay sadece anne sütü ile gittik çok şükür sonra hamileliğim sebebiyle mamaya geçtik gerçekten fiyatlara şok olduk. Bebeğin zorunlu ihtiyacının bu kadar pahalı olması ne kadar kötü inşallah anne babaları bu ötv indirimi biraz rahatlatır.
bebegimomer ilknurcelik farmasanal diye bir site var. Arkadaşım ordan mama alıyor fiyatlar uygun 👍 ben de şampuan falan alıyorum o siteden. Güvenilir ve uygun fiyatlı. Kargosu hızlı ve paketlemeleri falan da çok güzel. Öneriririm.
Mervebtnrr MustafAlmila allah allah bizim burda fiyatlar byle civilde 65 lira indirim olunca da 60 oluyo canım
MustafAlmila Mervebtnrr evet kirmizibeyaz eczanede oyle fiyatlari netten bakin istersrniz ben manisada yasiyorum burda bulabiliyorum bu fiyata bulamadigimda netten siperis veriyorum
Merfeee Sma 1 numara ilk 400 gram aldık eczaneden 53 liraya o bitmeye yakın 900 gram 83 liraya aldık şu anda oda azaldı Ne kadar fiyatları bilmiyorum🤔🤔🤔 Bu arada aramızda Kayseri'de yaşayan varsa Kayseri gross market var orda mama bezler falan çok uygun Normalde 900 Gram sma her yerde 90 95 lira orda daha uygun 5-10 lirada iyi fark yani
MustafAlmila Merfeee ben bir kere ordan aldim bir problem yasamadim sonra yasadigim ilde bir temizlik ve bebe market var orda da ayni fiyata buldugum icin ordan almaya basladim