Beyzanur25 Arkadaslar 6. Ay asısı olduk ve ateşimiz yükselti vücudumuz döktü sizinde böyle oldu mu acaba kac gün sürdü ateşi
Prensesannesiii Beyzanur25 ateş kızımda çıkıyordu ilaç verdim geçti bir daha çıkmadı ama dökümtü olmadı
MucizemGeldi Beyzanur25 döküntü falan olmadi ama 6. Ay aşısından sonra huyumuz degisti oglum olgunlasti herhal cok sinirli huysuz bise oldu 😀
seda_seda Beyzanur25 bizde aşırı huysuzluk yaptı. Ateş yaptı bşraz carpol verdim. Ve uykumuzu çok fena etkiledi :((
Beyzanur25 Mtg bizde carsamba günü olduk bugün öğlen farkettim sırtı ve karnı dökmüştü ateşi yükswk bi iniyo bi cıkıyo ates için banada ilaç verdiler
Prensesannesiii Beyzanur25 arkadaşlar çok haklı 6 ay aşısından sonr aiyice aksi oldu zaten aksi bir çocuktu çok çekiyorum 7 ay 18 günlik oldum ama ömrümün bdlki 10 yılı gibi
Beyzanur25 seda_seda aynn ya 3 gündür uyku nedir bilmiyorum 1 dk gözleri mi kapıyom yok hemen aglıyor uyanıyo
Hazarr Bizimde aşıdan sonra huyumuz çok değişti uyku düzenimiz yerlebir oldu şuan nerdeyse hiç uyumuyo 😥 ama aşıdan sonra döküntü tarzı bişey yaşamadık