Doruks_mom Kizlar oğlum 2 aylık eldivenlerini çıkaralı 1 hafta falan oldu ve devamlı sapur şupur ellerini emiyor sizce normal mi engellemek mi gerek yoksa serbest bırakmak mı
Filizz66 Doruks_mom ellerini keşfediyor bırak emsin benimkisi 3 aylık oldu baya fazlalaştırdı ama ben hiç eldiven takmadım
Pnralp Doruks_mom benim oğlum da öyle 2 aylık sürekli elini emiyor ama ben her seferinde doymadı mı acaba diyip emziriyorum🤦♀️
Rabiacaliskan Doruks_mom ama çok tatlı olmuyorlar mi benimki de aynı ellerini tanıdığı için yapıyorlarmış
Doruks_mom portakalll ya öyleymiş ama devamlı eli ağzında zararı ölü da diye korktum öyle bir iştahla emiyor ki beni öyle emmemistir 😃
Doruks_mom Pnralp bizimkinde 2 ay asilarindan sonra memeye tepki oldu beni emmiyor ellerini sapur şupur emiyor 😃
SultanAnne Doruks_mom engellemeyin. benim bebeğimde aynı durum var ,doktor elleri temiz olsun elini keşfedecek tanıyacak sürekli ağzına götürecek, bebek gelişimi için kısıtlamayın hareketlerini dedi 🥰 hatta ben eldiven bile kullanmadım
Pelin55 Doruks_mom engellemeyin ellerini keşfediyor cok normal bu arafa eldiveni cok.uzun takmışsınız
Doruks_mom Pelin55 eldiveni çıkarmak için çok uğraştım ama her cikarisimda saçlarına saldırdı hem çekip hem çığlık çığlığa ağlıyordu ve ellerini açıp saçı çıkarmak çok zor oluyirdu o yüzden biraz uzun kaldı eldiven
Reyhanbal Doruks_mom benimki 1,5 aylıkken emmeye başlamıştı. El hijyenine dikkat edin onun dışında emsin ellerini keşfediyo iyi bişey bu. Hem çok tatlı oluyolar :)
dertlikerkenez Doruks_mom ellerini keşfediyor. Bir süre sonra da ayaklarını keşfedecek, çoraplarını cıkarıp ayaklarını izlemeye hatta ağzına almaya başlayacak. Hiç merak etmeyin keşif dönemi.😋☺️
Curri Bir süre sonra bırakıyorlar merak etmeyin bizimki de öyleydi hep öyle kalacak sanıp korkmuştum ama geçiciymiş engellemeyin
Yenimisafir90 Doruks_mom benim ikinci oğlum. 2 gün oldu 4 aylık olalı halende eldiven takıyorum şapur şupur ellerini her ikisini emiyor.🙄