Prensannesiiii170620 Selam hanımlar bebeklerinizin gazını çıkartmayı ne zaman bıraktınız daha doğrusu bebekleriniz ne zaman kendi kendine gaz çıkarmaya başladı…. 3 ay 15 günlük bebeğimin gazını çıkartmaya devam ediyorum beslendikten sonra sizde durumlar nasıl
Mucizemveben90 Prensannesiiii170620 benımkı 5 bucuk aylık hala gecelerı uyurken kıvranıyor gazdan eskısı kadar ağlamasada bitmedı bizim gaz derdimiz
NicoRobin Mucizemveben90 5 aylık olduk biz de öyleyiz bugün mesela akşama kadar gaz sancısı vardı. Ama tabi ki eskisine göre epey azaldı 1 2 aya tamamen biter inşallah
Prensannesiiii170620 Mucizemveben90 hadi ya birde 3 aydan sonra geçiyor diyorlar demek ki öyle olmuyor
Prensannesiiii170620 Mucizemveben90 mama ile mi besleniyor bebeğiniz biz sadece mama alıyoruz belki de ondan geçmiyor
Mucizemveben90 NicoRobin inşallah ya hiç bitmivek gibi gelıyo bana cevremdekıler şimdiye gaz sancısımı kalır dıyo hepten moralım bozuluyo
Mucizemveben90 Prensannesiiii170620 benım bebegım asırı gazlı sizinkı biter inşallah olumlu düşünün siz
Prensannesiiii170620 Mucizemveben90 benim götürdüğüm doktor bile bu aylarda hafiflemesi lazım artık dedi bende anlamadım
NicoRobin Mucizemveben90 valla kalıyormuş bana da 3 aylık olsun biter dediler bırak bitmeyi 4. ayda anca azaldı biraz 🤷🏻♀️