Tugg Ek gıdada buğün havuç verdim az kustu birinci gün kabak verdiğinde öyle kusma yoktu 3 gün deniycem ondan sonra gene kusma olursa alerjisi i olmuş oluyor
Arifeeee Tugg bence ikinci gün havuç denemeyin. Araya bir boş gun bırakıp başka bir şey deneyin. Üstünden biraz geçtikten sonra denersiniz tekrar havucu. Bizde ilk gün muz yedik 2. Gün kustu ara verdim şimdi muza sonra tekrar deneyecegim.
Arifeeee Tugg yani alerjiden de kusmus olabilir fazla gelmiş olabilir üşütmüs olabilir. Yedikten sonra biraz oynarken kucakta fazla sallanmis olabilir. Hepsinden dolayı kusmus olabilir yani.
Tugg Arifeeee ilk gün için muz agır olmuş bide kabız yapabilir miş muz ilk sebze denemeyi tercih ettik bende
Tugg Arifeeee açıkçası fazla yemedi havuç saten devamlı agzıyla itti attı falan yarın gene deniycem bakalım ne olcak alıcakmı
Arifeeee Tugg ilk gün muz denemedim. Muzun ilk gününde yedi ikinci gününde kustu. İlk kabak yedirdim ben.
Arifeeee Tugg fazla yemediyse deneyebilirsiniz. Benim oğlum sarı kusmustu. Muz renginde bende ara verdim ona