Uykusuzzannee Bugün 6 aylık aşımız vardı kızçem 900 gr almış 1200 alması gerekirmiş sizde durumlar nasıl? ama çok hareketli ona bağlıyorum biraz da şükür sütüm var tadımlara başladık iki sebzeyi karıştırıp pirinç de atıyorum ama neler yapsam ki kilo alsa 😑
Oykubrcn Uykusuzzannee 900 grama az mi dedi ? Yani dört aydan sonra azalıyor o kadar alması bile çok güzel bence
Mom987 Uykusuzzannee 3 4 aydan sonra kilo alımı düşer ortalama 500 700 arası kilo alması beklenir 400 gram da alsa normal olur sınırı 200 300 gram gibi bir şey ve 6.aya göre fazla bile almış kilo maşallah diyelim Hemşireye çok şaşırdım
Naz0106 Uykusuzzannee Kilosu gayet iyi şükür sağlığında yerindeyse kafana takma. Bazı hemşireler sırf hemşireyim diye bilmek için hemşire oldu sanırım geçenlerde de bir postta gördüm bebek gayet iyi kilo almış anneye kızmış az almış mamaya başla demiş kadın şaşırmış doktoruna sormuş doktor gayet iyi demiş sizinkide o hesap doktorunuza sorun bence bir dahaki sefere hemşirenin ne dediğine bakmayın
Deletedmom421 Uykusuzzannee Nee az mı benim oğlum 8 aylık oldu hala 7,5 kilo ben napim o zaman anca ölem 🥴
Uykusuzzannee mehtapca06 evet canım hatta sütün mü dedi azaldı dedi hayır dedim var hala geçende de Kilosu 500 gr almış az dediğiniz için hep sağıpta verdim acıkmasa bile dedim uykularında falan verdim dedim gak guk dedikçe emzirdim de ama bu kadar almış dedim çok hareketli acaba ondan mı eksik alması dedim🤷🏻♀️
Uykusuzzannee Mom987 evet 4. Ayınca 500 ge almış 6 aylık ve 900 gr almış azaldığını biliyorum ama az almış dedi
mehtapca06 Uykusuzzannee ya kuzum bu aylarda 450-750 arasında alım beklenir bence gayet iyi hemşire bence abartmış
Uykusuzzannee Naz0106 gerçekten mi aslında emzirmeyi destekleyen bi hemşire ama bilemedim neden böyle dedi ki bende üzülüyordum cidden 😓
Happy_boy Uykusuzzannee 2 ayda 900 gr. Almış sanırım. 5. Ayda sağlık ocağı kontrolü yok diye biliyorum. 2 ay için 900 gr az demiş olabilir mi?
Naz0106 Uykusuzzannee Üzülme bebeğinin sağlığı yerindeyse neden üzülesin. Kilosu da gayet iyi Rabbim sağlık versin bence artık doktoruna sor hemşirene değil baksana 700 gr bile az demiş. Kafayı yemiş o zaten artık kilo alışı azalıcak üzme kendini 🤲😘
Uykusuzzannee mehtapca06 aslında bende öyle biliyordum ama üzüldüm acaba ne versem ne yedirsem diyodum
Dilhunizade Uykusuzzannee geçen ay sadece 400 gram almıştıo da zar zor ve ona rağmen iyi dedi 4.ay kontrolünde hemsiremz. Şimdi 5 ay 8 günlüğüz bakalim 6.ay aşısında kac cikacaz
Uykusuzzannee Dilhunizade sağlıkları yerinde olsunda böyle dendikçe nasıl kilo aldırsam ne yedirsem diyorum bende
Tortilla_ Uykusuzzannee Maşallah çok iyi almış. Benim kızım da 6 aylık kontrolünde 700 Gr almış o da ek gıda sayesinde.
Uykusuzzannee Tortilla_ hadi ya bizde yeni başladık ek gıdaya kaç aylıksınız neler veriyorsunuz ek gıda olarak güzel çorba püre tarifleriniz varsa alırım🤭
iremceren Uykusuzzannee yahu doğum kilonuz kaç bilmiyorum boşuna laf etmek istemiyorum ama benm kızım 300 gr almş o zaman ben gideyim kendimi paralayım 😒 doktor gayet normal olduğunu artık iyice azalacağını da üstüne basa basa söyledi 😒 umarım sizi boşa telaşlandırmış hemşireniz yoksa maşallahınız var ❤️
Uykusuzzannee iremceren 3340 gr doğduk canım gerçekten çok üzüldüm eşimi aradım direk oda takılma sağlığı neşesi yerinde hareketli bizim çocuğumuz dedi