My_son Yaaa katalog cok iyi değil mi kizlar. Valla yatagi cok istiyorum isallah bulurum tam da ogluma yatak alacagimiz sirada cok iyi oldu yaa masa sandalye yurume arkadasi fln cok guzel seyler var
Aksumervenur My_son kızlar nerden bakıyorsunuz ben bir türlü bulamıyorum buhar makinesi falan var mı acaba
Fundafatma My_son mama sandalyesi ve bebek telsizi düşünüyorum ama telsizde kararsızım mesafesi kaç km acaba
Eren_bebek Aksumervenur uygulaması var indirebilirsiniz aktüel ürünler diye bi uygulama bim a101 şok market ve bi kaç market daha var indirim broşürleri paylasiliyor her hafta
MiracAlpinveUmutunAnnesi My_son tam benim istediğimden 🤣 Ayni semtteyiz yoo belki ayni sehirde bile degiliz bende senin olduğun sehirdeki bimi bulmammı😂😂
My_son MiracAlpinveUmutunAnnesi ayyyy 😂 kiz alma alma guzel degil o bizim burdaki bimlere gelmicekmis hem
My_son zeynnep geceden mi gidip beklesek acaba 😂1 yada 2 tane geliyo cunku acilmadan yok diyolar cogu zamanda
My_son Merve Burcem MiracAlpinveUmutunAnnesi Ben bugunden gidip beklemeyi dusunuyorum teyzelerden once gitceeeem 😂😂