Seyda211118 AsilAtaMom ben de size şöyle bir soru sorayım 2 yaşında bir oğlum var ve 48 günlük bir oğlum var bebeğimin yanına koyduğum zaman abisi yanına gidince bana bilgi verir mi 🤔😆😆 zarar vermeye çok meyilli de
Seyda211118 Uykusuzzannee geçen gün evin içinde büyük oğlumu aradım gitmiş beşiğin içine atlamış kardeşinin yarısı kendi altındaydı 😆😆 ne yapıyorsun burada dedim ee dedi güya uyuyacakmis onunla üzerine atlıyor ağzını burnunu kapatıyor o yüzden bana gardiyan gibi bir telsiz lazım 😆😆 kamerada fayda etmedi
Uykusuzzannee Seyda211118 😱😱😱 2. Çocuk yapma fikri çık aklımdan çık😂😂😂 Alşah yardımcınız olsun öncelikle dün arkadaşım söyledi onun iki çocuğu var kardeşi eve gelince elini gözüne sokuyormuş karnını bastırıyormuş doktoru onun gerçek olup olmadığını kontrol ediyo demiş😂😂
Ezghsynn havos ben motorola kullanıyorum kıpırdadığında , ses çıkardığında bildirim geliyor ninni özelliği var eşim iş yerinden izleyebiliyor. Ben çok memnunum
Ezghsynn havos https://www.e-bebek.com/motorola-mbp-855-5inc-lcd-ekran-monitor-hd-wi-fi-uzaktan-baglantili-pilli-kamera-p-mtr-mbp855/ bu model
Sevgilimmm havos sensör derken anlayamadım. Hareket edince bildirim geliyor. Eğer onu kastediyorsaniz
Sevgilimmm havos evet eşim isteyken gitmiş bugün.. ilk kez denedik bu ozelligini , uzun zamandır kullanıyorduk ancak uzaktan hiç denememistik. Eşimin telefonunda kamera açık değildi ama bildirim geldiğini söyledi
Zenginb mervepsai merhaba bizde xaomi kamera ya bakıyoruz ama birşeyi merak ettim odasını ayıracagız, aglarsa nasıl duyacagım bildirim mi geliyor sadece ?
havos Sevgilimmm eşimde somali de aynı zamanda oradan da izlenmesi benim içinde kolaylık olur bütün gün görüntülü de telefon elimde geziyorum🙈😁