Gokidiles Kızlar bebeğim salı günü 2.ay aşılarını oldu verem aşısıda oldu tabi , ama kolunda hiç iz yok normal mi
Uyartugba Gokidiles bebegim vuruldu ve kolunda kizariklik oldu kabuk bağladı soyuldu halen iz duruyor kontrol ettirin tutmaz ise bir daha yapıyorlar.
Deletedmom388 Gokidiles Hemen olmuyor biraz zaman geçmesi lazım😊sanırım kızımın 5.ayda kabuk falan olmuştu
mom0989 Gokidiles normal canım benim kızımın kolunda ki iz 5. Ayına doğru çıktı su toplar gibi kabuk oldu asla dokunmadık sonda geçti şimdi iz var minik kırmızı
Gokidiles mom0989 yani şu an kolunda kızarıklıkta yok hiç aşı olmamış gibi kızarıklıkta mı sonradan olucak
Ctnnss Bizde bu salı olduk verem aşısını sizle aynı yani banyo yaptırırken baktım hiç biley yok bizde de canım
Mltmdfn Gokidiles canım normal ½ ay sonra yara oluyor içi iltihap topluyor sonra kendılıgınden patlıyor bizim oyle olmustu suan 4 aylık
Minikannesi00 Mltmdfn ben o iltihabı sormuştum ,birinde çok kötü iltihap olmıştu dedim. Hemşirede deri altına yapılır bu ,onu çok derine yapmşlardır dedi
Papatyaa_ Gokidiles bebeğim de verem aşısı olacak.Bi sağ bi sol bacaktan bir de damla olarak ağızdan vercez dedi Ebe. Öyle mi oluyorverem aşısı:/
Mom14 Papatyaa_ hayır kolundan vuruluyor. Bizim burda verem savaş diye bi yer var ilk oraya gittik vurulmaya. Sonra sağlık ocağında başka aşı vurdular sağ ve sol bacaktan