Melis_Lila Merhaba arkadaslar 15 günlük bebegim var gaz problemimiz var eczane önermis kullanan arkadaslar iyimi
Gamzeinan Melis_Lila çok iyi bence çoğu kişiden de memnun olduklarını duydum .. Biz bıogaı ve sab kullanmıştık . Sonra bıogaı vermeyi kestim sab la hala devam ediyoruz ve sıkıntılarımız Yok denecek kadar az . Rahatça çıkartıyor oğlum ,Şuan 5,5 aylık😉👍
Papatya53 Melis_Lila bize hiç yaramamıştı dolu şişeyi atmıştım. Relactaz’dan çok memnun kalmıştım ♥️ Biogaia ile birlikte kullanmıştım. Sonra relactazı tek kullandık işe yaramıştı bizde ☺️
Mdhgks Melis_Lila ben hiç memnun kalmadım biogai yeni doğan bebeğin bağırsak florası içinde gazı içinde en iyisi başka gaz ilaçları ilave edecdkssnizdd bunu mutlaka araştırın derim
cicer0 bizde kullaniyoruz dr ağlama krizine girince verin sekiz damla günde 3 defaya kadar verebilirsin dedi
Melis_Lila [bilinmeyen] teşekkür edeirm. Canım benim ama 8 damla cok değilmi 🙃 ilk bebek cok acemiyim
Badecansu Bende kullandım çok memnun kaldım yedi damla vermişti doktor bize günde üç defa saatlerine dikkat etmen gerekir demişti düzenli kullanıldığı zaman gerçekten etkili bir damla 🤗