MinnakAsel Boğazında kızarıklık vardı aile hekimine gösterdim ila vs vermedi bugün epey arttı carsamba doktor kontrolümüz var doktorumuza gösteremeyi düşünüyorum evde oksuruguunu hafifleticek bişeyler yapılabilir mi ateş vs yok şükür
Lilayda MinnakAsel 1 aydir öksürük suruyor doktor cigerleirnde bisey yok hafif grip olmus geniz akintisi var dedi. Öncelikle doktor görsün bizim cok uzun sürdüğü icin şurup verdi 5 gun kullandik ama geçmedi. Ben ılık su veriyorum öldürdüğü zaman. Ne sicak ne soğuk termosta bekletiyorum oksuruncw hemen veriyorum
MinnakAsel Lilayda peki geciyomu bizimde epeydir var doktorda geçen ay gördü aslında her ay rutin kontrollere gidiyoruz küçük olduğu için herhangi bişey vermedi ama iki gündür epey arttı öksürüğü napicam bilmiyorum acile götürmekte istemiyorum
Lilayda MinnakAsel cigerlerine inip inmedigine bakmali doktor eger özel icin paraniz varsa ozel bi doktora götürün de dinlesin baksin ben hastanelere goturmek istemiyorum cocuk daha cok hasta olur oralarda herkes hasta. Yani eğer sadece geniz akıntısı varsa bize verdiğinden verir belki ben simdi adini vermiyelim vebal alirim allah korusun bisey olur bide