derinseda Merhaba kızlar 6 aylık oğlum var memeyi Bıraktı 2.5 ayında mama reddide var uykuda alıyordu onuda çok almıyor artk doktorumuz 4 . Ayında ek gıdaya başlattı 6 aylık olanlar ve çoğunluk ek gıdayla beslenen bebeklernizi kaç saatte bir besliyorsunuZ neler yediriyorsunuz
Bse Şuanda 6 aylık bebeğim var tam 4 gündür mama teddindeyiz hatta beslenme reddindeyiz asla mama içmiyor zorla pirinç unı veriyorum 2,3 kaşık çok moralim bozuk beden böyle oldu bilmiyorum
Bse derinseda benim 2 .ayda başladı 5 te bitti şimdi yeniden başladı o yzden çok korkunç bir durum suyu bile zorla içiyor
derinseda Bse 2 den 5 e kadar nasıl beslediniz sizde mi erken başladınız ek gıdaya çok zor bi durum 😞
derinseda Bse bende hep uykuda veriyorum onuda bazen almıyo çok yıpratıcı bi süreç aydaşları 3 saate bir düzenli beslenirken benimki bazen 4 5 6 saati bile buluyo her an uyutamıyorum çünkü büyüdükcede algıları açılıyor düzelirler ins ne diym 😞
hatice_98 4 aylık bebeyim ne meme ne mama almıyor pirinç unu veriyorm onuda almıyor dış sancısı çekiyor ateşi cikiydor ne yapmalıyım