Adige3062 Umut20 vazelin dene canim ben kaslarini vazelinle halletm bende kafasindakileri halledemedim zeytinyag işe yaramadi bizde
Ayyucebanu Umut20 benimkine de zeytinyağı işe yaramadı kaş kulak için bebek yağı kullandım fayda etti
Mili .Hakiki saf zeytinyağını bebeğin kafasına masaj yaparak sürebilirsin. 1 saat bekletip yumuşaması lazım. Bebeğin tarağıyla hafifçe tarayın . Konakların döküldüğünü görürsünüz.
Umut20 Mili aynen saçta sorun yok onu hallettim zeytinyağı ile ama kaş ve kulak arkası etki etmedi ya da ben beceremedim zeytinyağını oralara başka ne yapabilirimki
Adige3062 Umut20 saça bisey yapmadik hala duruyo konak sampuanlsrindan almayi dusunuyorum. Bebek yagida denedim kafasina ondanda fayda goremedim. Kaşına bebek yagida denedim ama vazelin daha iyi geldi bize.
Busranehirmila Umut20 vazelin kullanmayın bence yine de sizim tercihiniz ama %100 petrolden üretilen bir ürün vazelin bebeklerde asla kullanılmaması gereken bişey
Japon Adige3062 kesinlikle babenin konak şampuanı ve mustelanın konak kremi. Tek geçerim bebeğim 4 aylık geç keşfettim bu ürünleri. Herşeyi denemiştim zeytinyağı, zeytinyağ+karbonat, hindistanceviziyağı, bebe yağı herşeyiiii
Eternity Biodermanin Atoderm dus yagini kullanin. Vucuduna da kullanabilirsiniz, egzamaya falan da iyi geliyor atopik ciltler icin birebir. Yanlis anlasilmasin kendisi yag gibi ama sampuan. Bizim oyle gecmisti surup tariyodum dusta.