Papatyaa_ Anneler bebeğim ilk altını aldığımda a101 in soffia ıslak mendilini kullanıyordum sonra sleepy e geçtim çok güzel ama o da ekonomik değil pek primanın hassas, kokusuz olanına geçtim primadan memnun kalan var mı :)
duygukoc Papatyaa_ ben e bebekten baby me kullanıyorum oğluma 23 günlük memnunum fiyatıda iyi kaliteside
mom0989 Papatyaa_ ben doğduğu günden beri 13 aylık olacak sleppu kullanıyorum kokusuz ıslak mendili yumuşacık. Uni baby kağıt gibi geliyor canım bana. 13 aydır yeni doğan ıslak mendili kullanıyorum gerçi ilk 3 ay pamukla sildim hep suyla ıslatıp
paputmoms Papatyaa_ baby turco kullanıyorum başından beri çok memnunum çok ince de değil 100 tane var paketin içinde iyi idare ediyor ekonomik benim bebeğimi pişik de yapmadı hiç 😊
Cigdem07 Papatyaa_ Yenidoğan ıslak mendil olarak ebebekte baby me var onu kullandım pamuk saf su güzeldi mendili kalın ondan kullanabilirsiniz hemde ekonomik
Papatyaa_ duygukoc en çok merak ettiğim ama bir türlü denemediği marka :) onun bebek bezi de güzel diyorlar
Papatyaa_ mom0989 sleepy çok ama çok güzel saf su bambu ve pamuk .. amaçlı pahalı bütçem uygun olmuyır bazen :(
duygukoc Papatyaa_ evet canım bebek bezinide kullanıyorum herşeyimi e bebekten alınca çoğu ürünümün markası baby me bezide çok güzel valla memnunum pişik kreminide aldım memnunum deterjanındanda memnunum
maviboncukruyasi Papatyaa_ bende kullandım bezi de mendili de gayet güzel ama mendil sleepy ile aynı fiyatta neredeyse babyme ince ona vereceğimiz parayla sleepy alabilirsiniz 😊
Papatyaa_ paputmoms ben turconun bebek bezini kullanıyorum canım trendyoldan 9.99 a Trendyol cüzdanım ile aldım birkaç kişiye de aldırdım bez bezdir dedim primadan döndüm ama pişik yapmaya başladı 🙈 güzel ve ince bezi ama benim bebeğe yaramadı. Islak mendilini kullanmadım :)
Miracs Papatyaa_ Çok pahalı geldi bana ben internetten verdim sipariş 5 paket bez 35 li 12 paket ıslak mendil 165 TL ye almıştım
LadyMarmalade Papatyaa_ uni baby sweet summer kullanıyorum. İnce değil ıslak havlu gibi stok yapmıştım indirime girdiğinde memnunum
mervealco Papatyaa_ uni baby kullanıyordum hiç memnun değildim ince çok gidiyor şimdi Molfix izotonik sulu ıslak mendil kullanıyorum çok çok iyi geldi uni baby kullanırken 4-5 tanede anca temizleyebiliyodum molfix te iki tane yetiyor daha kalın ve büyük 😊
Mathison Papatyaa_ Ebebekten bebek temizleme pamuğu alın, her altını temizlemede 3 tanesini muslukta ıslatıp temizleyiveriyorum. Eeeeeen ucuz ıslak mendilin bile yarısı fiyatına gelir. Benim amacım kimyasalla geç tanışsın ama aynı zamanda cidden en ekonomiği bu 🌸
Melisasbasi Papatyaa_ uni baby kullanıyorum yenidoğan aldim önce suan sensitive gayet iyi öneririm :)
Papatyaa_ Melisasbasi uni baby hediye etmişti 6 adet kullanmakta çekindim ziyan olmasın arada bi kullanayım o halde 🙈