Dün gece 8bucuk aylık analığımın en zor gecesini yaşadık. Akşam 8de uykuya dalan oğlum gece 11 gibi çığlık çığlığa uyandı. Normalde uyanır emziririm geri uyur emzirmeye çalıştım çığlıklardan memeyi bile almadı. Hoplattımm ziplattim okşadım öptüm naptiysam durmadı. Gece 3bucuk oluyordu uyuduğu.Şimdi suçluyu arıyoruz.
Dün ilk defa yediği brokoli mi? (Internette oldukça gaz yapan bir sebze olduğu yazıyor) bugune kadar gaz nedir kolik nedir bilmedik hic gazla ilgili sorunumuz olmadi nohut kurufasulye karnıbahar falanda yedi öncesinde hiç böyle olmadı.
4.aydan beri bestiron kullanıyoruz. Burdada okumuştum içeriği değişmiş.3 gün önce eski şişe bitti yenisini aldım. Eskisi daha açık rekli ve yağ kıvamındaydı şimdiki koyu renkli ve koyu kıvamda.hangisinin yeni içerik olduğunu anlamadım çünkü burdaki bikac postta kimisi açık renkliye yeni içerik demiş kimisi koyu renkliye. Dün 3. Günüydü bestironun ve kabızlıkta baş göstermeye başladı.
Birde en son gece 3te dua ediyordum bukadar huzursuzluğa diş çıkarıyor olsun bari diye ama görünürde bir şeyde yok.
Sizce suçlu hangisi?