dunyaninenguzelkokusu Meyveler daha sulu olduğu için rahat yedi ama yeşil kabak haşladım ezdiğim halde katı kıvamlı olunca bebeğim yemedi arkadaşlar nasıl yedirebilirim
TutuKelesh dunyaninenguzelkokusu çok az bir zeytinyağl ve bir iki damla su dök sulandır öyle dene istersen
Tgce16 dunyaninenguzelkokusu meyve sebze emziğiniz var ise haşlayıp ona koyun bebeğim ilk öyle yemişti, sevmediyse zorlamayın bir hafta sonra tekrar denersiniz
dunyaninenguzelkokusu TutuKelesh zeytin yağı da ekledim yok geri çıkardı 😊 birdakine sulandırıp deneyim birde çok teşekkür ederim
SinyorinA Ama bize doktorumuz sebzelerle baslatti daha hic meyve yemedik patates ve yoğurt yedik sadece 😁🥰
dunyaninenguzelkokusu SinyorinA ben mecbur meyve ile başladım babamın evinde meyve vardı 6. Aya da burda girince ondan yedirdim ilk canım ama haklısın ilk sebze tatmalı😊
dunyaninenguzelkokusu SinyorinA patatesi suda mı buharda mı haşladın birde içine sulandırmak için birşey koydun mu canım 🤗 şuan patates başlıyorum onu deneyeceğim bugün de
Ikrazumra19 dunyaninenguzelkokusu buharda haslayin zeytin yagi koyun biraz da su ekleyin diger turlu yutamaz
Tgce16 dunyaninenguzelkokusu rica ederim :) kaç aylık bebeğiniz bilmiyorum ama eğer yoğurt denediyseniz yoğurt ile de verebilirsiniz
dunyaninenguzelkokusu Tgce16 6 aylık yoğurt denemedim ama yoğurt tadımından sonra birlikte veriyim birde 😊
Giraysmom20 dunyaninenguzelkokusu kendi sütünüzle açabilirsiniz ben öyle yaptım çok severek yedi öyle olunca