Kader42 Kızlar en etkili anında dış ağrısını evde kesecek fikirleriniz var mı ağrı kesici antibiyotik tuzlu su hiçbiri bir işe yaramıyor malesef doktor randevuma 2 gün var daha ölücem ağrıdan 😣😣
EsraKerimm Kader42 dayanmıyorsanız çürük vardır bence kesinlikle erkene alın gidin ben böle olmustum ölğyordum bebeğimi kucağıma alacak halim yoktu
Edahuma Kader42 karanfil varsa evinizde dişinizin dibine karanfil koyun veya sarimsak agrıyı hafiletip kesecektir veya buz kopresksi yapabilirsiniz agrıyan dişinizin üstüne dışardan
Kader42 EsraKerimm dişim de enfeksiyon varmış çekersek zehirlenirsin diyorlar mecbur pazartesiyi bekleyip ya dolgu yada çekecekler siz naptınız çaktırdınız mı bide benim 4 5 tane çürük var çok kötü durumdayim
Kader42 Nurdem0433 çok teşekkür ederim dünden beri 1 tablet ağrı kesici içtim ama yok fayda vermiyor hoc böyle olmamıştı 😣
EsraKerimm Kader42 ilaç mı verdiler size ? Benim bir sene önceydi ama ölğyordum yani böyle bişey yok oğlumu kucağıma alacak halim yoktu ilk defa böyle bişey yaşadım