Deletedmom389 Kızlar bebeğime çekim yaptırcam ablam çekecek kendi foto makinası ile. 7 aylık bebeğim nasıl bir konsept yapabilirim dişi çıktı diş konsepti olur ama böyle yataktı kıyafetti kiralayan yer biliyor musunuz İstanbul çekmeköyde oturuyorum
Dilekmh Deletedmom389 canım kiralamaya kalksan o tarz kıyafetler dünya para. Benim kızımda 7.5 aylık 10.atda Allah nasip ederse 1. Yaşı için foto çekimi yaptırıcam 250 tl anlaştım bayanla. Hem kostümler oraya ait hemde dilediğin konsepti seçebiliyorsun
Nurgulakcaoglu Deletedmom389 benim tanıdığım biri var ama hem foto çekiyor hem kıyafet veriyor. Instagramda masterpiecesbabies takıp et bende sorarım canım mesaj atıp. Olmazsa sadece kıyafet kiralarsin. Bi sorarsın. Uyguna yapıyor çekim
Koalammm Deletedmom389 Öyle çok pahalıya geliyo gerçekten ben ne kostümler dekor malzemeleri aldım evde kendim yaptım sonra bir yaş çekim zamanı fotoğrafçıya çektirdim 5 kostümlü poza 300₺ verdim 😊 Ha pişman olmadım çünkü ne aldiysam geri sattım fotoğrafçı bile 2 tane kostümumuzu parayla satın aldı 😆