minikbaykus Kızlar doğum sonrası asiri zayifliyan.var mi gerçekten ozguvensiz hissediyorum. 70 le hamileliği bitirdim su an 50 yım. Ve boyum 168. Nasıl kilo alırım önerisi olan.
HonKiPonKiDoNiNo Bende oyleydim hamilelik oncesi halimden bile zayiftim.. doktor bana karnini sar demisti keske yapsaydim aaa hic bsy kalmamis nasilsa dedim, sonra birden kilo aldim 😤minikbaykus
Deletedmom60 minikbaykus Allahtan belanı mı istiyosun daha canım 😂ne güzel iste nazar degmesin bizde aç yaşıyoz kilo vercez diye
Mom299 minikbaykus Al ben vereyim fazlalalıklarımı 😉 kız herkes dogum kilosunu vermek ister sen almak isyiyosun bırak dursun keske 50 olsam bende
Ummu_64 minikbaykus ayni sorunu bende yaşıyorum 19 yaşındayım 41 kilo ile hamile kaldım 62 ye çıktım sonra doğum yapınca eski kilima geri döndüm ama ben kendimi bildim bileli böyleyim kilo aldirici vitamin vs kullandım fayda etmedi
minikbaykus Ummu_64 aynı sorun bende vardı hep zayiftin. Doğum öncesi diyetisyen le kilo aldım. İşin garip tarafı sürekli veriyorum gün geçtikçe
Ozdmr06 Ummu_64 27 yaşındayım 49 la hamile kaldım 47 ye düştüm son aylarımda 63 e kadar çıktım şuan kızım 6 aylık 48 kiloyum
minikbaykus Çok haklısınız kızlar herkes vermeye çalışıyor. Benim kilolar gidince çocuk gibi kaldım. Dümdüz hiçbir vücut hattı yok. Kendime ozgevinimi kaybettim. Gören vitamin kullan bari diyor
asyanin_annesi35 minikbaykus spor yap canım evde yapılan çok güzel hareketler var vücut şekillendirici 🌸
Eslemmomy minikbaykus keşke bende verebilsem daha çok alıyorum sanki ne vardı 60 olsam 85im😱 ve boyum 1.59😱😱😱
Lidya-t minikbaykus Sen yine iyiymişin ben 45 e düştüm. Ne yaptıysam alamıyorum. Allahtan sütümü etkilemedi bu zayıflık.
AyseninAnnesiiii Lidya-t merhaba ben de 40 a düştüm psikolojik olarak çok etkiliyor beni kilo aldınız mı veya bir şey denediniz mi
Tugce6767 minikbaykus gözünü seveyim nasıl zayıfladın😂ben 55 le hamile kaldım 75 le doğurdum anca 63 e düşebildim yemek falanda yemiyorum gitmiyor🙄
Angel15 Bende öyle ikizlerime dogum yapalı 2 ay olacak hamilelikte 9 kilo aldim dogumdan 20 gun sonra 17 kilom gitmisti gayette iyi oldu :)