calikusu Kızlar ıspanak yersem bebeğime gaz yapar mı internetten baktım ama bebeğe yedirme gaz yapar diyo sütten geçip geçmediğini tam anlamadım bilen var mı acaba
Aksumervenur calikusu emziriyorsanız bebekte gaz yapabilir kaka rengini bile değiştirebilir. Postunuz yularda kalsın kesin bilen biri yardımcı olur belki
EsraKerimm calikusu valla Herseyi yiyin ki bebeğe yarasın gaz yapmasını bırakın bir kenara ben oğlumu mamayla buyutum gram kilo almadı
calikusu Aksumervenur evet emziriyorum tam emin olamadıgim için size sordum inşallah bilen tecbure eden birileri vardır
calikusu Kiraz evet çıkmış şimdi yemeğini yaptım ama yemek ve yememek arasında kaldım biraz yiyim o zaman bide gaz damlası veriyim öyle daha iyi olur demi işimi garanti altına aliyim😂🤦♀️
calikusu Birprensesaannesi ya ben yemeyim vazgeçtim en iyisi patetes kızartiyim kendime 😂😂🤦♀️ Ay en sevdiğim şeydi ıspanak sarımsaklı yoğurt ile aahhh ahhh oğluş için tüm sevdiğim şeylerden vazgeçiyorum Allahım 😂😂😂
otose_san calikusu hem yediğiniz miktar önemli hem de bebeğiniz gaz problemi çekiyor mu oönemli burada sanırım. ciddi bir gaz sorunu yoksa gaz yapacağını sanmıyorum rahatsız edecek kadar