Aysima1234 Arkadaslar aptamıl sma evolvıa hıp denedik ama hıc bırını dogru duzgun ıcmıyor diliyle ıtıyor su an hıp ile devam ediyorum ama almıyor almadıgı gıbı acıkmak ta bılmıyor su mamayı sever kesın dedıgınız bir mama var mı ya 😔
hmkn92 Aysima1234 Aptamil in prosyneo mamasını denediniz mi hem içerik olarak tavsiye ederim tadı bence çok guzel değil ama benm benğim iştahla içiyor 😂
Ummu_64 Aysima1234 aptamil kullanmanı tavsiye etmem diger mamalara göre probiyotiği eksik yani iyi marka olmasına rağmen içeriği kötü asla tavsiye etmem asla Kullanacaksan sma veya bebelac ver
Aysima1234 Cicismoms biberonu ıttırıyor once ıcıyordu hıpp bıkac mama degıstırdım ondan mı oldu bılmıyorum sımdı kabul etmiyor acaba bebelac gold nasıl bilgin varmı canım
Cicismoms Aysima1234 ben onuda deniycemmm normal bebe lac denedim olmadı gold 8cin iyi diyorlar ama hero baby kilo aldırıyor dediler diye önce 9nu deniycem
Aysima1234 Cicismoms deneyin e bana yazarmısın canim ıcecek mı tadını sevecekmiş tabi her cocuk farklıdır ama iste bır umut
Aysima1234 Ummu_64 aptamıl ıcmıyor oylece duruyor sma aldım ama yesıl kaka yaptırdı bırde ıshal oldu bebelac denemedim bir o kaldı
Ummu_64 Aysima1234 bebekten bebeğe fark ediyor ya bebelac kullan bakalım bir de Allah yardımcın olsun