Papatyam_8 Bebeğinizin solak olduğunu ne zaman ve nasıl anladınız ? 4 aylık kızım sol elini daha iyi kullanıyor gibi ve daha çok sol elini emiyor bunlar solak olduğunu mu gösterir acaba
Busranehirmila Papatyam_8 ben solağım ve oyuncaklara sol elimi uzatırmışım öyle anlamışlar ☺️ Şimdi kızım 2 buçuk aylık genelde sol elini emiyor ben de merak ediyorum
Zeyzey2019_ Papatyam_8 yani hep sol elini kullandı. 20 aylık herşeyde sol elini kullanıyor. Kalemi sol ile tutuyor. Çatal kaşığı sol ile tutuyor. Ama değişme ihtimali var diyorlar 2 yaşına kadar.
balkizim04-06 Papatyam_8 benim kızım da öyle oyuncak verdiğim zaman ilk sol elini uzatıyor sol eli hep ağzında hep sol tarafından yüz üstü dönüyor bizde solak diye düşünüyoruz Pazar günü 4 aylık olucak
Bebekaras Papatyam_8 benim oglum da eline kalem veriyorum ben sağ eline veriyorum o geri sol eline aliyo 14 aylık
Snmtt Papatyam_8 benim oğlumda hep sol elini uzatıyo yemeklere oyuncaklara.. babası solak o yüzden solak olabilir diye düşünüyorum 😇
Saraa Papatyam_8 benim kızım hep sol elini kullanırdı solak olacak kesin derdim şimdi 1 yaşına girecek ama değişti sağ elini kullanıyor artık 😊