3 buçuk aylikdan beri huzursuz buraya defrlca yazmsdm çıldırıcam diye. Bi kaç gündür iyiydi atakdi gecdi heralde 5 aylik oldu dedim. 2 gün önce anlatamayacgm şekilde krize girdi. Ben onun krizlerine alışkınım çok zor bi bebek ama bu farklıydı. Yanı ne yaodysam bi dk bile oylayamadım. Kesin dedim bi yerine bişey olmuş eşime dedim gel hastaneye götürelim hemen gözleri şişti artık yani anlatamyrm o sahneleri size ama çok kötüydü. Neyse sonra eşim izin aldı işten gecedeydi o gün kalkdi geldi. Kızlar ben kapıyı açtım bu babayı gördü güldü. Ben bi şaşırdım neyse içeri geçtik kiz gık demiyor o çığlıklar gitti resmen bi anda babayla gülen oynayan bebek geldi. Annemler sklmsdr belki falan dedi ama ben hala niye öyle yaptı anlam veremiyorum. Bi yer gördüğümz yok haftada bi kere annme gidyrm. Orada da çok ağlıyo hiç durmuyo özelikle babamdan falan korkuyu yani bide bu çıkmış başına yabancı korkusu var. Evde çok huzurlu başka yerde veye başka bibirileri geldgnde canavar oluyor. Bu anlatdgmdan bi gün önce de annemdeydim acaba diyorum onun etkisylemi böyle yaptı ama öyleyse niye babayı gördüğü gibi normale döndü. Neyse o günüde geçirdim bu kezde dün ilk kez 7 de uyudu taa sabaha kadar. Dogdgndan beri ilk kez o saatte uyudu da o yüzdn bu kadar şaşkınım. Oncesindede o olay olunca iyice kafamda sorular oldu. Bu gariplikler ne anlayamaiyorum. Hele o günü düşün düşün beynim yandı kendimde hep sorun arıyorum. Acaba mama yeniyor diye biraz zorladım yani kaşıkla vermeye falan çalışdım oda ağladı sinirlendi o yüzdn mi yaptı bana mi kızdı diye diye kendimi yiyorum