Seyde Bebegim 35 haftalik dogdu ama 33 hafta uyumluydu. 15 gun küvezde kaldi. Ciktiginda ememiyordu. Zayifladi. Mama takviyesine basladik. Hersey yolunda giderken cocugum beslenmeyi tamamen reddetmeye basladi sadece agliyor durduramiyorduk. Daha sonra bizi metobolizma hastaliklarina yonlendirdiler. Bebegimin laktat degerleri ve kandaki karbondioksit orani kan basinci yuksek cikiyor. 1 aydir bebegim bitti kan seviyesi cok dustu bu gun uyandiramiyorum bile . Gunde 10 gr zor aliyor. Ona bir sey olacak diye cok korkuyorum. Ankara gazi unv goturun dediler. Hic bir sey yapamiyorlar. Boyle bir durumla karsilasan oldumu? Lutfen dualarinizi eksik etmeyin😔
Saadetbelcim Seyde Allah yardimciniz olsun Allah sifa versin insallah onemli birseyi yoktur bu gece onun icin dua edicem Rabbim onu size bagislasin 🤲
nrgkck Çok geçmiş olsun Rabbim şifasını versin inşallah çok zormuş yaa benim oğlumda 34 hafta doğdu ama şuan sağlıklı şükür 7 aylık oldu. Rabbim size de biran önce bir çare yol göstersin 😕😕
Dfnars Allah şifa versin gazi hastanesi temiz bir hastane babam orada tedavi görüyor bi gidin belki yardımcı olurlar 🥺