Balkiz_ Kızlar 1 aylık bebeğim var sütüm yetmiyor gibi kaç cc mama vermeliyim az önce ilk kez verdim 60 cc yeterli mi
Fatosinal-07 Balkiz_ canım zaten yetiyorsa bitince yada bitmeden emmeyi bırakıyor yetmiyorsa hepsi bitince yine ağlar bizde öyle ağlarsa meme veriyorum birde oluyor 2 aylığız 120 cc veriyorum ben mamayı da
Ebrareylulll Balkiz_ yeter li canım benim kızım 3 aylık sadece mama veriyorum 90 CC den fazla içmiyor 3 saate bir
Ozgeeyavuz Benim de 1 aylık bebeğim . Meme + mama şeklinde gidiyoruz. 1 ay içinde 60 cc verdiğim mamayı 90 ccye çıkardı doktorumuz
Ebrareylulll Balkiz_ 3. Çişli bez çok az canım doymuyor çok belli Benim kızımda 3 tane çıkarıyordu meme verdiğimde mamaya başladım 2 günde 6 çişli bez çıkarmaya başladı ve çok huzursuz. Bir bebekti o huzursuzluğu kalmadi
CigdeminMevasi Balkiz_ kusabilir canm korkma kötüsünü atar derler fazla geldyse her bebek kusar nerdeyse☺️
Ada_Deniz Balkiz_ cnm ben 1 aylıkken 30 bazende 60 cc takviye yapıordum ya duruma göre ihtiyacı oldukça verin sık sık emzirin yeter sütünüz mama vermenize gerek kalmayabilir