MihrimahRabia Sezeryan sonrası süt ne zaman doyurucu olacak kadar gelir bebeğimde hafif sarılık var sütüme ek mama veriyorum geçmesi ve doyması için. Bebeğim 2 günlük. Süt yapan seyler neler :(
Dgndrmz MihrimahRabia bol bol emzir canım coğalır sütün merak etme bol su iç kuruyemiş ye dere otu ye rezene içebilirsin hareket etmeye çalış yakında iyice çoğalır. Çoğalınca hafiften mamayıda aZaltır memeye dönersn tamamen inş bebişin hayırlı olsn 🥰
YasemiNYagmur1 MihrimahRabia canım biraz zorlanacaksın sabret atlatmaya çalış öncelikle hemen süt inmiyor benim bir haftayı bulmuştu. Kuru kayısı kuru üzüm bunlara şeker ekleyerek 15 20 dakika kaynat ılık olarak tüket yeşillik tüket dereotu süt yapar. Bol yeşil mercimekli bulgur pilavı dene eczaneden humana çayı alabilirsin bende işe yaradı
Naz0106 MihrimahRabia Bol su iç ve devamlı emzir bende sezeyan oldum sakın sütüm yetmiyor diye kafana takma ben ilk 1 ay dolana kadar mama ile destekledim sonra emzirdikçe sütüm arttı 😘
Defociho MihrimahRabia hemşire bana taze incir ve lohusa şerbeti süt yapar demisti. Bide göğsünü ılık suyla yıkayıp masaj yap. Sarılık derecesi kaç
Cancansmom MihrimahRabia bol su için, süt gelmese de emzirin. Göğsünüze masaj yapın. Tabi mamaya da devam etmek zorundasınız sarılık olmaması için. Bana hurma iyi geliyordu. Hala günde 2 tane yerim.
Ilawka MihrimahRabia fazla su ic.14 gune sutun diyurucu olucaktir ama hep emzri ne kadar fazla emzirisen o kadar sut gelir.zaten ilk gunlerde bebek fazla ihtiyac duymaz 30 gr falan emer
TYE MihrimahRabia benim 4 gun gelmeye başladı ve azdı 5.6. Gun daha çook gelmeye başladı eve gelıp sıcak suyla duş aldım sütüm çogalmıstu. He ama bol bıl komspsto ve su içmiştim ben. Dereotu ve malt içeçegı,rezene içmiştşm. Şuan hala devam bunlara😊
AlpBurcu MihrimahRabia sütün gelecek hem de bol bol buna İnan ve etrafındaki kişilere kulaklarını kapat. Sadece kendini dinle. İnan çevremizdeki büyükler hiçbirisi bilmiyor. İnstagramda annesütüdoktoru hesabını takip et ben araştırmıştım okumuştum ve inanmıştım. 40 günlükten sonra mamayı tamamen kestim. İlk günler zor ve stresli geçiyor ama hepsi geçiyor bunu unutma 😘
Defnemm22 MihrimahRabia su su suu en çok süt yapan şey sudur suyu sakın ihmal etmeyin bol bol için roka tere incir mesela hergün domates roka salatası yap hem tadı güzel hemde süt olur
AlpBurcu MihrimahRabia bol bol su içmeyi ve dinlenmeyi unutma bırak işler kalsın 😘 sürekli bebeğini emzir saat başı uyandır emzir.
Denizinannesi52 MihrimahRabia tatlı şeyler ye sıcak duş al kuru soğanı ikiye böl meme uçlarına sür kuru soğanın kendisini ye bulgur pilavı kayısı hoşafı çikolata yeme ama gaz yapar
Stye MihrimahRabia sıcak bir duş al özellikle göğüslerinin üzerine su tut duşta süt kanalların genişliyor ve bol bol su iç
tosbikannesiii MihrimahRabia MihrimahRabia benim ilk 3 gün gelmedi sütüm sonra sonra gelmeye başladı ben dut hoşaf bol su tahin helvası bestlak damla humana still tee çayını içtim bunlar bende süt yaptı sağlıkla büyüt bebeğini 🌸☺️❤️