minikailemmm benim_adim_ebruli valla normalde hep yogurt yapıyorum ama suan antalyadayım evimde degilim hazır yogurt veriyorum ama cok nadir ve az miktarda
RabiAsya Mom0870 canım merhaba marketteki günlük süt normal sütçüden mayalanmış yoğurtla mayalanabilir mi? Komşum dün kızıma gönderdi yoğurt yesin diye ama ben marketteki günlük süt ile mayalamak istiyorum.
Kitapkurdumom benim_adim_ebruli 16 aylik oglum, bende hala bugun hazir yogurt yediriyorum. Market sutu alsam da ev yogurdu olmasinin bi manasi kalmıyor sonucta
iyikianneyim61 Mom0870 günlük sütü kaynatmamiza gerek varmi kac dkkada ilitmamiz gerek benim derecem yok nasi ayarlayabilirim
Mom0870 iyikianneyim61 küçük parmağınızı yakmayacak ❤️ Yani gerek yok diyenler var evet ben alışmışım kaynatıyorum 🙈
zerroya benim_adim_ebruli günlük süt al eczaneden de probiyotkli maya al mayala kıvamı sulu olsun da market yoğurdu verme bebeğine biz bile tüketmiyoruz o yoğurtları bebişler o narin mideleriyle nasıl yesinler
Deletedmom5284 benim_adim_ebruli sütçümüzün gelmediği zamanlar BİM’in altın sütü ile denedim mükemmel oldu
Zeynonunannesiii benim_adim_ebruli şok markette mis markanın bakraçlık sütü var doktorumuz hazır sütten mayala mutlaka demişti çok hazır süt denedim tutmadı bakraçlık süt denedim taş gibi yoğurt oluyor tavsiye ederim