Cennetkusum Arkadaşlar bebeklerinize yaptığınız yemeklerde yedirdiginiz herseyi organik mi veriyorsunuz ? Büyüklerimiz ne yiyorsaniz ondan verin bsy olmaz diyorlar boyle düşünen ve uygulayan var mı ??
Oceann Cennetkusum bugün ablama gittim ve yanıma almayı unuttum hemen un kavurup şehriye çorbası yaptım normalde vitma ürünleri kullanıyorum yani benm düşüncem de biz herşeyi yemişiz çok takılmıyorum
Giraysmom20 Cennetkusum açıkçası organikten ziyade zeytinyağını doğal aldım beyaz un yerine tam buğday unu aldım birde her gün yumurtasını ayrı alıyorum o kadar onun dışında meyvesi sebzesi ben nereden yiyorsam oradan geliyor 😊 tarhanasını birde dışarıdan alacağım sadece biberden olsun diye başkada bişey yok sonuçta mideleri çok hassas
Oceann Cennetkusum memnunum çok özellikle karadut ve hurma özü havuç çorbası 😍 yani mecbur kalınca organik olmayan ürünü de veriyorum çok takılmıyorum.
Dilaferuz Şartlar elveriyorsa tabiki organik ama şimdi toprak bile organik değil nereden bulacaksın doğalı yeni jenerasyon yeni nesil herşey değişti😔