Taze_annee Kizlar az önce elim ayagim her yerim titriyodu bebegim uyurken cekyattan dustu sanirim kafasinin ustune kafasi hafif kizarmisti napsam bilemedim esim de yok gorevde yarim saat kadar oldu bir tuhaflik yok ama ben cok korktum napmaliym
Deletedmom63 Taze_annee uyanık kalsın gözlerde kayma kusma VS olucak mı takip edin eğer içinizde şüphe varsa hastaneye gidin bence
Sadus Taze_annee bebeğin nekadarlık aynı şey dün akşam benim başıma geldi inan hiç uyumadım gece 2 gibi düştü 24 saat olacak ama hep gözüm üstünde benim ki yataktan düştü emzirmeye yanıma almıştım bir daha yanıma yatırıp emzirmem bu sondu
Nurrcem Taze_annee çok geçmiş olsun bir süre uyutmayın gözlem yapın.. ayrıca eşiniz olmadanda taksi çağırıp hastaneye götürebilirsiniz bi taksi uygulaması var bindiğiniz taksinin adı soyadı numarası herşeyi yazıyor ters bir durumda veya komşunuz yakınlarda tanıdığınız akrabanız size yardımcı olabilecek biri vardır muhakkak.. hastaneye gitmek bu kadar zor olmamalı bebeğinizin sağlığı söz konusu..
Taze_annee Sadus gece 2 den sonra ayakta tutmayi nasil basardınız uykuda dustu simdi geri uyumak istyr
Sadus Taze_annee umarım iyidir bebeginiz ben onu uygulayamadım 3 aylik bebegim saatte bir kalkiyor zaten ben uyumadım onu gözlemledim