Cnsnhr Merhaba değerli anneler. Rota aşısı yaptıranlar tecrübelerini paylaşabilir mi acaba . Yapılması gerekiyor mu kesinlikle. Yan etkisi çok fazla mı ?Haftaya aşımız var ben daha şimdiden gerilmeye başladım.
Deletedmom63 Cnsnhr yaptırdık herhangi bir yan etkisi olmadı tam tersine diğer aşılarında ateş oldu bunda olmadı
Cnsnhr Cnsnhr Deletedmom63 cevabınız için teşekkür ederim. Bası postlarda kaka yapamadı ,kabız oldu bir kaç gün yazmışlar endişelenmiştim.
Bebek1634 Cnsnhr biz de haftaya cuma yaptiracagiz. Doktorumuz sadece anne sutu alsa gerek gormuyorum ama mama+meme gittigimiz icin mutlaka yapalim dedi
ALPASLANINannesi Yaptirdim bence cok gerekli tehlikeli bir hastalik ve hic bir yan etki olmadi oglumda
Cnsnhr ALPASLANINannesi evet tehlikeli olduğunu biliyorum , yaptıracağız da inşallah yan etki görmeyiz
Fatmacicek Gecen hafta yaptırdık bizde . Çok şükür ateş vs olmadı . Sadece o gün huysuz oldu uyumadi. Kasımda 2.doz olucak bakalım. Dr 4.ay aşısı ateş yapabilir demişti bize.
Ezgimmm Bebeğim 5 aylık 2. Dozunu yaptırdık geçen hafta zaten ağzından yedirdiler hiç bir yan etkisi ateşi falan olmadı
Deletedmom63 Cnsnhr rica ederim ama bebekten bebeğe de değişebilir yan etkileri bunu da eklemek istedim
Fatmacicek Cnsnhr yok bizde olmadı . Sakın tedbir amaçlı fitil şurup vermeyin . Egerki olduki ateş olursa 37.5 olduktan sonra verilir ilaç .
Ezgimmm Cnsnhr rica ederim inşallah sizin bebekte de birşey olmadan atlatır ama genelde yapmaz canınız sıkılmasın 😊
Cnsnhr Bebek1634 Sadece anne sütü ile besleniyor şu anda ama çocuk doktorumuz eğer sizi msddi olarak sarsmayavçcsksa yaptırmanızı öneririm demişti 🤷