Birkucukeylulmeselesi Uygulamasında 1 haftadır sepetimde beğendiklerim vardı şimdi boş görünüyor ve bi ürüne gidince de eklemek isteyince ŞU AN İÇİN KAPALIYIZ yazıyor sepetime bir sürü ürün seçmiştim geri gelirmi ya😢
Belis-26 Birkucukeylulmeselesi geri gelmez bitmiş veya biri almış ki gitmiş anca tekrar görüp sepete eklersiniz ama kendi kendine gelmez
Melekler Birkucukeylulmeselesi bence gelir canım bende sepete ekliyorum çıkıyorum mesela o an almıyorum geri girince kayıtlı kalmış oluyor sistem de sıkıntı vardır o yüzden bende öyle olmuştur
Mutluluk Birkucukeylulmeselesi sepetinizde ki ürünü ayırdınız gibi düşündüyseniz yanlış düşünmüşsünüz. Ürünler satıldığı için muhtemelen sepetinizde düşmüştür ya da belirli bir saat süresi vardır o süre zarfinca satın almazsanız diğer müşterilere sunmak amaçlı sepetten gidiyot
Birkucukeylulmeselesi Mom0363 bugün tam sipariş vericektik girdim bişeler daha ekledim devam ederken o ara dondu vs gitti
Belis-26 Belis-26 şuan için kapalıyız yazısıda arada olabilr bakımda olabilr veya stok yeniliyo olabilrler yani siteyle oynadıjları için herşey olabilr beğenin sonra sistem düzelince gidin bidaha deneyin sepete atmayı
Birkucukeylulmeselesi Belis-26 20-25 ürün aynı anda mı bittiki bence başka bişe var zaten başka ürüne gidiyorum ekletmiyor ne sepete ekle var ne favori ye eklemek için kalp
Birkucukeylulmeselesi Melekler inşaAllah gelir ya 20-25 ürün seçtim hem kızıma hem bana tekrar saatlerimi ona ayırmak istemiyorum
Birkucukeylulmeselesi Mutluluk orasını biliyorum canım giden ürünümde oldu ama şimdi ürün de ekletmiyor kalpte gitmiş beğendiklerime de ekleyemiyorum
Birkucukeylulmeselesi Svdasya bilmiyorum ya ürün ekleyemiyorum favori ye ekleyemiyorum kalp yok orda yazdığım gibi yazıyor inşaAllah geri gelir bir sürü şey seçtim ya tam sipariş verelim dedi eşim erteledim erteledim😢