Merhaba kızlar 26 günlük oğlum doğumdan sonraki hafta doktor kontrolüne götürdüğünde doktorumuz sarılık durumu yok şu an testte filan gerek yok kilosu iyi demişti, bugün bı ablamiz bebeğimi gördüğünde sarılık var hala dedi ve evet göz kenarında ağız içinde filan hafif Sarı var daha geçmedi o sarılar dogdugundan beri bana sürekli pekmez iç sütün geliyor tamam ama kalitesi iyi olsun filan dedi gerçekten de beslenemiyorum tekim ve sürekli sallanmak kucak filan istiyor oğlum bu yüzden adam akıllı yemek yiyemiyorum zar zor kahvaltı yapıyorum oglende annem filan gelip arada yemek yapıyor akşam yiyorum anca bu yani. Sarı olan çocuk normalde hep uyur ama seninki gazlı olunca uyuyamiyorda gazdan rahatça dedi ablamiz o yüzden sürekli emiyor ama azıcık var daha geçmemiş dikkat et filan dedi kafama takıldı bu sarılık riski tam olarak ne zaman geçiyor ve sütüm kaliteli olmadığı için ne kadar ensede fayda etmiyor mu acaba çok tedirginim şu an zırt pırt bu koronadan dolayida hastaneye gitmek istemiyorum açıkçası yardımcı olur musunuz bu konu hakkında