iyikianneyim61 9 aylik kizim var son 2 haftadadır gunde 5 bazen 6 kez kaka yapiyor kayinvalidem yedigi yaramaz ozaman dedi ve kafama takıldı oylemi gerçekten anneler ishal şeklinde degil gunde cok yapmiyormu sizce😑
Mom9 iyikianneyim61 olur mu öyle şey ya 😅 benim kızım maşallah hep yapar günde 4-5kere kilosu 12 😅 sulu ve garip bişeyler kan vs olmadığı sürece sıkıntı olmaz
Mehmetaslan iyikianneyim61 tabiiiiikiiii hayır. Çok şükür sıkıntısız yapabiliyor ne güzel. Bunun dılında bebekler diş çıkartma zamanlarında çok kakiş yapıyor annesi var mı atakta olan dişiniz
Aselinaannesi Yasemina Benim kızımda 9 ay 17 günlük ve günde 3 kez kakasini yapıyor doktorumuza sordum ihsal olmadığı sürece bi sorun olmaz dedi, kayinvalidenizin dediği tabiri caizse benim çevremden de söyleyenler çok yani çocuk kilo almaz gibisine
iyikianneyim61 Aselinaannesi ya önceden oyle degildi gecen haftadan beri busekil hatta azomcede yapti 6 kez olmus oldu ishal yok ama bilemedim fazla yapmasini😑ins kilo alımını felan etkilemez zaten biraz geriden geliyor kilosu
iyikianneyim61 Mehmetaslan yapiyor evet ama fazlasida iyimi kotumu bilemedim 🤔 ya hic belirti yok aslinda alt damagi beyazlamis bide yeri belli ama patlatmadi henüz ins ona sebebp fazla yapiyordur🤗